Veenhuis Machines B.V.


Almelosestraat 54 8102 HE Raalte
0572352145 Klik om te bellen

Over Veenhuis Machines B.V.

Veenhuis Machines B.V. ontwikkelt en fabriceert innovatieve landbouwmachines voor mestaanwending, zoals een bemester, tank, slangtoevoersysteem, haak-armsysteem en mestmixer. In deze continu veranderende markt heeft Veenhuis een sterke positie opgebouwd die gebaseerd is op innovatie, kwaliteit en service. Met een machines van Veenhuis bent u verzekerd van een stuk degelijkheid en betrouwbaarheid. Door de lage kosten en de hoge bedrijfszekerheid en restwaarde, is een Veenhuis machine een goede investering.

Of het nu gaat om een tank of een bemester, wanneer u een landbouwmachine van Veenhuis aanschaft, bent u verzekerd van een stuk degelijkheid en betrouwbaarheid. Met nieuwe technieken en ontwikkelingen op het gebied van mestaanwending is Veenhuis toonaangevend. Met vele innovaties en patenten op haar naam, mag Veenhuis zich met recht specialist op het gebied van mestaanwending noemen. Het brede tank en bemester programma sluit naadloos aan op de wensen en eisen van de moderne veehouder en professionele loonwerker.

Een tank, silagewagen en container worden meestal gedurende een korte periode in het jaar gebruikt. Omdat deze vaak niet gelijktijdig worden ingezet, heeft Veenhuis een haakarmsysteem ontwikkeld. Hiermee kan snel en eenvoudig van opbouw worden gewisseld, zodat met één onderstel meerdere werkzaamheden kunnen worden verricht en de machine het hele jaar door inzetbaar is.

Met opbouwmogelijkheden voor voederwinning, mestaanwending en grondverzet, biedt het haakarmsysteem van Veenhuis een grote mate van flexibiliteit en multifunctionele inzetbaarheid.

Diensten

Reparaties
Verkoop van 2e hands machines
Verkoop van nieuwe machines

Onze locatie

Veenhuis Machines B.V.


Almelosestraat 54 8102 HE Raalte
0572352145 Klik om te bellen