Landbouwmachinefabriek Imants B.V.


Turnhoutseweg 29 5541 NV Reusel
0497642433 Klik om te bellen

Mechanisatiebedrijf van ontwikkeling tot productie
Grondbewerking, Alles-in-1 werkgang mogelijk
Ondersteuning wereldwijd

Over Landbouwmachinefabriek Imants B.V.

Al meer dan 135 jaar is Imants uw producent van grondbewerkingsmachines. Zwaar verdichte grond, uitdagingen met het watermanagement van de bodem of de wens om in één werkgang te woelen, spitten en zaaien, behoren onder meer tot de mogelijkheden. Opgericht in 1885, is Imants van smidse uitgegroeid tot ploegenfabrikant. In de jaren ‘60 is het bedrijf overgestapt op de productie van spitmachines. Sinds die tijd zijn we overtuigd van het spitten als grondbewerking bij uitstek. Daarnaast wordt een compleet assortiment aan sportveldonderhoud machines geproduceerd. In de catalogus de “Groenlijn” genoemd.


De productie is altijd in de eigen fabriek geweest en is in de loop der jaren enorm veranderd en geprofessionaliseerd. Dit betekent dat maatwerk geleverd kan worden zonder dat de productietijd enorm oploopt. Ook de productie en de kwaliteit van de materialen kan hierdoor steeds verbeteren. Inmiddels heeft Imants een uitgebreid productgamma opgebouwd: Spitmachines (27, 32, 33, 38, 48, 58, 46, 56, 38FSX, Eco-Mix, ..), Voorzetwoeler Culter, Werktuigendragers (al dan niet opklapbaar), Oscillerende schudwoelers, ...


Resultaat? Voor ieder trekkertype, elke grondsoort, iedere werkbreedte, iedere werkdiepte en alle mogelijke wensen die u kunt hebben op gebied van grondbewerking, wordt een passende machine gemaakt en begeleid tot u tevreden bent. Van ondiep tot 135cm diep, van zand tot klei, van mengend tot niet-mengend en alles daar tussenin.

Foto's

Onze organisatie

Diensten

Productie van machines
Reparaties
Verhuur van machines
Verkoop van 2e hands machines
Verkoop van nieuwe machines

Onze locatie

Landbouwmachinefabriek Imants B.V.


Turnhoutseweg 29 5541 NV Reusel
0497642433 Klik om te bellen